06 30 38 74 03 info@hspchristen.nl

HSP Christen Coach

Begeleiding waarbij u als mens centraal staat!

Hallo,

Mijn naam is Fred de Bree. Sinds 2009 ben ik met trots de eigenaar van HSP Christen Coach. Sindsdien zet ik mij dagelijks in om mensen zo goed als mogelijk te helpen bij HSP gerelateerde mogelijkheden. Het lijkt me leuk om kennis met u te maken!

Mijn verhaal

Mijn naam is Fred de Bree, in 2009 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Voordat ik in 2009 voor mezelf begon, heb ik in Barneveld gewerkt als activiteiten-begeleider van mensen met een handicap en mensen met een psychiatrische achtergrond. Daarna heb ik in Ede een dagbestedingscentrum opgezet voor jongeren met een gedragsstoornis. Dat werk heeft mij altijd zeer geboeid en geïnspireerd. Naast HSP coaching geef ik ook adem- en ontspanningstherapie en massages om stress te reduceren.

HSP Christen Coach geeft coaching en training vanuit diverse disciplines. Op die manier krijgt de begeleiding een integrale aanpak wat specifiek per persoon op maat aangeboden kan worden. Het kan gaan om; mental coaching, adem- en ontspanningstraining en massagetherapie. Het doel is om lichaam en geest weer in balans te brengen met een duurzame aanpak.  

De coaching en training is to the point, vanuit de persoon zelf, oplossingsgericht en met een vleugje humor.

Mijn kernwaarden

Christelijke visie

Binnen mijn praktijk werk ik vanuit een christelijke visie met liefde en compassie om u verder te helpen naar het gewenste doel. 

Coaching moet betaalbaar zijn voor iedereen

Wij baseren bij HSP coaching onze tarieven op het inkomen van de cliënt. Ook voor mensen met een lager inkomen moet coaching betaalbaar zijn.

To the point

De coaching is heel direct en gericht op u als persoon. Iedereen heeft een andere aanpak nodig want ieder mens heeft een andere referentiekader.

Passie voor het vak

Ik heb een ontzettende passie voor het vak en dat valt terug te zien in mijn dienstverlening. Er is altijd plek voor een vleugje humor.

Mijn benadering

Mijn doel is om u richting te geven zodat uzelf uw klachten gaat verhelpen. Door mijn jarenlange ervaring en gerichte aanpak op maat zijn de behandelingen zeer effectief als u er echt voor wil gaan!

Ik benader iedereen vanuit zijn eigen persoonlijkheid. Wij nemen uw klachten, persoonlijkheid en gewenste oplossingen nauwkeurig en uitgebreid door. Op basis van u salaris bepalen we samen een tarief. Hierna kunnen we starten met de behandeling en toewerken naar het oplossen of verlichten van de klachten.

Bent u er niet zeker van of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met mij op, ik luister graag naar uw verhaal en vind het leuk om kennis te maken.