06 30 38 74 03 info@hspchristen.nl

Fysiek ontspannen

Laat uw zintuigen tot rust komen met een professionele massage

Indien u op zoek bent naar een manier om heerlijk te ontprikkelen en tot rust te komen, dan is een massage bij HSP Christen Coach datgene wat u zoekt. Verwen uw lichaam en geest met een professionele massage op maat.

Een massage is erop gericht uw lichaam en geest écht te laten ontspannen. Dit kan zorgen voor verlichting van uw stress en het verbeteren van uw slaappatroon. De massage kan aangepast worden aan uw wens. Ook indien u niet zo goed in uw fel zit kan een goede massage zeer wenselijk zijn. Bovendien zorgt het voor een rustige en diepere ademhaling.

In het drukke bestaan van tegenwoordig hopen stress en spanning zich snel op. Als je hooggevoelig bent komen prikkels harder binnen dan bij de gemiddelde mens. Dit resulteert vaak in geestelijke en lichamelijke vermoeidheidsverschijnselen wat kan resulteren in (chronische) spierspanningsklachten. Indien u kiest voor een massage in onze praktijk, komt uw lichaam al na de eerste aanrakingen tot rust en kan het lichaam gaan ontprikkelen.

Wat zijn de voordelen van een professionele massage? 

Een professionele massage biedt diverse voordelen. Indien u kiest voor een massage in onze praktijk, komt uw lichaam al na de eerste aanrakingen tot rust en kan het lichaam gaan ontprikkelen zodat ‘pijntjes’ kunnen verdwijnen.

N

Prikkels zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

N

Vermindert stress.

N

Zorgt voor een betere ademhaling.

N

Verbetert uw slaappatroon.

N

Geeft rust bij een vol hoofd.

N

Geeft energie en verbetert de weerstand.

Juist voor HSP’ers is een massage zeer aan te raden!

Een massage is juist voor u als hooggevoelig persoon zeer geschikt. De massage geeft u direct ontspanning vanaf de eerste aanraking. Lichaam en geest komen weer in balans en prikkels zullen uit het lichaam verdwijnen. Emoties die opgeslagen zijn krijgen ruimte om de hierdoor verkrampte spieren los te laten en te ontspannen. Op die manier zal u weer helemaal opladen om in alle rust de dag in te gaan. Gun uzelf deze positieve boost en kom tot rust met een professionele massagebehandeling.

Kennismaken? 

Mijn naam is Fred de Bree, in 2009 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Voordat ik in 2009 voor mezelf begon, heb ik in Barneveld gewerkt als activiteiten-begeleider van mensen met een handicap en mensen met een psychiatrische achtergrond. Daarna heb ik in Ede een dagbestedingscentrum opgezet voor jongeren met een gedragsstoornis. Dat werk heeft mij altijd zeer geboeid en geïnspireerd. Onze begeleiding is to the point, vanuit de persoon zelf en met een vleugje humor. 

Het lijkt mij erg leuk om kennis met u te maken om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard is mijn doel om samen met u naar de mogelijkheden te kijken om overprikkeling en (werk) stress te reduceren. Zo zullen wij er alles aan doen om dit doel te behalen waardoor u weer effectief leert voelen wat goed voor u is. Hopelijk tot gauw!